FAQ & Rekommendationer

Vanliga Frågor

 

Q. Varför ska vi välja just er?

 

Simandy Infisningsservice AB är det enda FISO 9001-certifierade företaget i denna bransch. Vi står även under Fisinspektionens tillsyn (FI) vilket innebär att vi följer de etiska riktlinjer samt lagordningar som krävs.

Q. Hur vet vi att våra möbler blir permanent infista?

 

När vi är ute och gör det vi gör bäst så ser vi alltid till att kvalitetssäkra våra infisningar för att kunna säkerställa ett godkänt resultat. Vi har flertalet fisluktsimpregnatörsexperter som har tagit fram riktlinjer för att nå en permanent infisning.

 

Q. Vad händer om infisningen inte blir permanent? Vart ligger ert ansvar?

 

Om infisningen mot förmodan ej skulle bli permanent så ingår det en Fisgaranti vilket innebär att en av våra legitimerade flatulatörer kommer ut till vederbörande och fiser in möbeln ifråga på nytt.

 

Q. Hur kan ni garantera att infisningen är av bra kvalité?

 

Våra legitimerade infisare har många års erfarenhet inom infisning, t.ex. av möblemang. Vi vet vikten av att tillämpa "Rätt-Fis-För-Rätt-Material-principen" och vet precis vad dina möblemang behöver.

Rekommendationer

"Efter att ha flyttat från Rövspalta till Fissätra i September var jag i akut behov av infisning av mina nya möbler. Ett kort telefonsamtal senare var personal på plats och kunde börja infisningen. Efter bara två timmar var den nya IKEA-lukten som bortblåst från både köksbord, kryddhylla och soffa, och istället ersatt med en hemtrevlig gasdoft med hint av ägg och kaviar. Precis som beställt. I framtiden kommer jag bara använda mig av Simandys tjänster, och rekommenderar starkt att prova på deras heltäckande sovrumsinfisning som kommer på köpet när man beställer infisning för mer än tre möbler. Tack Simandy".

 

Lars F. Isenström, Fissätra

"Jag kommer aldrig att glömma när min man kom hem med en ny Mio soffa, han var så stolt och sa att han hade gjort en bra affär. Soffan var fin och så, men känslan av panik som sköljde över mig när han tog bort skyddsplasten och jag kände den hemska fräscha oinfista lukten, då visste jag att jag behövde professionell hjälp, så jag ringde till Ann Ahl, kundservicespecialist på Simandy, och hon bokade in oss på ett möte omgående. Efter bara ett dygn så var soffan professionellt infist och återlämnad, nu kan jag lungt sätta mig ner och känna dom ingrodda fisångorna puffa upp från soffan".

 

Lisa Eriksson, Stockholm

"Vi har enbart positiva saker att säga om Simandy. Senast vi använde oss av deras tjänster så behövde vi fisa in en av sofforna i vilorummet här på kontoret. Alexander Gasman från Simandy gjorde ett förträffligt utfört arbete. Vi märkte även att produktiviteten inom företaget har ökat efter infisningen. Om vi behöver fisa in mer möbler i framtiden så vet vi vilka vi kommer att kontakta".

 

Evelina Åberg, Folksam

Ge en rekommendation!

 
 
 

Flatulensgatan 39, 111 56 Stockholm | info@infisning.se

Copyright @ All Rights Reserved